Masallar Oku

Wiki Article

masallar oku

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bir varmış bir yokmuş önce çağ zarfında kalbur saman için de develer tellal iken pireler berber dükkânı iken ormanda yaşayan bir…

Gücük masal dinle ile çocuklarınızda mışıl mışıl uykuya geçiş yapabilir. Harika mevzular ile masallar çocukların hülya dünyalarını da yine yeşertmeye devam ediyor. Kısaltarak masal konularına falldığı devran onlardan biri olarak Gülümser Sinekyer almaktadır. Türki masalları içinde arsa düz şirin Sinek konusuna geldiğimiz çağ bütün doğada gezinen insanoğluın tepesine konan, yiyeceklerine bilinmeyen duyurulmayan muhacim bir sinek varmış. Günlerden bir çağ dü arkadaş gezinirken bir taraftan da ellerinde elma yiyerek mevzuşuyormuş.

Bu sayede daha emeksiz ve fariğ bir şekilde yeğleme ika şansı velilere sunmuş olunur. Okuma hileışkanlığı iktisap etmek ciğerin çocuğun en özellikle nitelikli masal dinlemesi icap ettiğini söylememiz gerekir.

Hemen kalkıp giyinmiş ve kahvaltı masasına koşmuş. Kahvaltı bitince Miniş’in annesi ve babası meyvelerle mahmul piknik sepetini arabaya yerleştirmişler. Miniş heyecanlı bir şekilde arabaya biniyormuş ki semere sepetine görmüş.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Çocuklara anlatılacak hikayeler beyninde en sık okunanlar ortada kırmızı kellelıklı kız arazi almaktadır. Kırmızı esaslıklı kız hikayesinde; babaannesi ile baş başa canlı bir kız çocuğu anlatılmaktadır. Bu kız çocuğu, bir sıra hiç beklemediği trajik bir vakayla karşı zıtya lafır.

masallar

Bu devir bir masalla daha uyutum seni Birtanem şimdi de nefesinle ben uyucam O kadar mesafeye karşın yanımda bulunduğunu hissediyorum…

Sizinde çocuklarınızla keyifli, matrak ve aynı zamanda meraklı dakikalar geçirmeniz bağırsakin rastgele bir masalımıza tıklayıp okumanız ehliyetli olacaktır.

Tilki “İnsanlar her yere ocak mimariyor bu yüzden bizim yaşamış olduğumız ormanlar o derece daraldı ki dalamak bulamıyoruz” demiş.

bu masalımızda sade anlatımı ile, İnsan hakkında ki Fehamet ve yargıları en aldatıcı yolla bir masal ile bahşetmek istedik (Cenabıhak’ın Yarattığı En şiddetli Varlık; İnsan)

İçindekiler tablosunu bileğmaslahattir İçindekiler tablosunu bileğalışveriştir TRT Çocuk tarafından gösterilen programlar listesi

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features. Performance Performance

Değerat eğitiminde kullanılmak üzere EBA’da durum düzlük ünlü masalların bileğerlere gereğince tasnif etmek.

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page