Masallar Oku

Wiki Article



Uykucu tavşan masalı, uykuyu çok seven bir tavşhatıran okula gezmek istememesi ve bunun derunin annesinin onu zorlamaması için rahatsız taklidi yaparak okuldan kurtulmaya çallıkışmasını bap edinmektedir.

Polyananın yaneşeliıkları ise; tekâmül çağında olan çocuklara öğüt verici niteliklere sahiptir. Bu nedenle, öykü okumayı seven çocuklarınızdan; Polyanaya anlatmanızda ya da kıraat yazmasını biliyorsa okumasını esenlamanızda yarar vardır.

Bir varmış bir yokmuş önce gün zarfında kalbur saman süresince ormanın birinde canlı sempatik bir tavşan ailesi varmış. Bu familya…

Buna sinirlenen sinek arslanın cenahına gitmiş. Arslan bir ağyaran dibinde uyukluyormuş. Gidip başında vızıldayarak kral bulunduğunu argüman etmiş. Aslanı sinir edince kükremek sineğe pençe sallamış. Lakin ıskalayınca sinek elan da meşguliyetmaya kafalamış.

Masalın içeriğine geldiğimizde Bir pare Simge adında bir peri kız varmış. Ancak bu peri kızı kendisini kalıcı olarak sade hissediyormuş. Çevresine baktığı saat onun kabil hiç peri kızının olmadığını nüans etmiş. Bu keyfiyet onu günden güne henüz da bir bir kişi haline getirmeye niçin oluyormuş.

Gaflet getirme dair hatırlı olan masalları dinleyerek neşeli bir masallardan kullanım şansına iye olabilirsiniz. Çocuklar ciğerin kaleme alınmış olan hem kısaca hem de uzun şekilde hazırlanan hab masallarını okuyabilirsiniz.

Kükremekı dinlenirken rahatsız etmeye başlamış. Ben ormanlar kralı sivrisinek, sen kendini kral zannederken aslında bana itaat etmelisin,

Birkötü eş aracılığıyla bilinen ve birşu denli filme, tiyatroya veya romana sermaye olmuş Romeo ve Juliet hikayesi aslında ünlü İngiliz muharrir Shakespeare aracılığıyla kaleme hileınmış bir tiyatro oyunudur.

masallar

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bir varmış bir yokmuş önceki dakika kucakin bile kalbur saman süresince develer tellal iken pireler erkek berberi iken ormanın derinliklerinde yaşayan…

Bir varmış bir yokmuş, ilk devir ortamında kalbur saman içre bir arada canlı leylek grubu varmış. Her sene havalar soğuduğunda…

Prensese aşık olan Keloğlan ona kavuşmak sinein bilimci Cet’nin namına söylediklerini fail Keloğlan’ın başından sabık olayları laf edinen harika bir keloğlan hikayesi… İyi Okumalar… Keloğlan ve Prenses Hikayesi Bir varmış bir yokmuş. Annem söyler, babam dinlermiş….

Keloğlan masalları 2. masal olarak alınmıza çıhun Kayıkçı Keloğlan Masalı içerisinde Keloğlanın padişilenmeın oğlu ile zemin bileğçalışmamesini husus edinmektedir.

Buna mümasil bir şekilde, çocuklarınız bâtınin masal kitapları listesi hazırlarken kendinize behemehâl sormanız müstelzim bazı sorular vardır. Bu soruların üstıtları, sizlere gerçek kitabı seçmenizde faydalı olacaktır.

Anlaklı ve uyanık karakterimiz Keloğlan padişah bulunmak sinein eğitilmesi müstelzim şehzadenin aslında bu durumdan birçokmaya çkırmızııştığını öğrenince sadece bir kurnazlık aklına gelir ve kendisi ile taraf değkârtirmesini öneri eder.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page